Heräsin aamulla yhdeksän maissa kun kissa naukui äänekkäästi. Sain vielä nukuttua puoli yhteentoista asti ja kissan tavoite olikin saada minut pois sängystä. Jotta pääsi itse sinne makoilemaan.

Luin Hesarin sekä Aamulehden ja siinä kuluikin pari tuntia. Laitoin saunan lämpiämään. Kävin saunassa ja herättelin pojan vuorostaan saunaan. Oikeeta ruokaa ei ollut tänään tarjolla: paistoin kalapuikkoja ja kananmunia. Niitä syötiin sitten leipien kera.

Sitten lähdin siskoni synttäreille Ylöjärvelle. Matkalla soitin parille kaverilleni. Toisen pojasta oli tänään juttu Aamulehdessä: poika on mestariveivaaja. Eli osaa temppuilla sählymailan ja pallon kanssa hienosti. Toinen kaverini oli nähnyt tänään suden pihapiirissään. Viimeksi heidän pihalla oli vieraillut ilves.

Synttärit oli mukavat ja kakku oli hyvää. Tarjolla oli myös savulohipiirakkaa. Paikalla oli siskoni tyttäret ja toisen tyttären tytär. Toinen siskoni saapui paikalle ennen lähtöäni. Kotimatkalla poikkesin tyttäreni asunnolla. Laitoin taas postit pöydälle ja kastelin kukat.

Päivän onnistumiset:

1. Sauna oli hyvä juttu

2. Kiva kyläreissu

3. Siskoni lupasi lähteä kaverikseni Tallinnan reissulle