Tänään oli vain kaksi työkohdetta: Messukylä ja Pyynikki. Ekassa kohteessa oli kissat kavereina, mutta toisessa kohteessa olikin kiperämmät paikat.

Pyynikillä (kävin muuten näkötornilla munkkikahvilla) tapasin perheen emännän ja sovimme tekemisiäni. Lauantaina on perheen miehelle yllätysjuhlat ja minä olin tänään "salaa" siivoamassa. Sama homma on edessä huomenna. Tänään kyllä perheen mies tuli paikalle, vaikka hänen piti olla poissa. Selittelin siinä naama vakavana että teen nyt hommia kun kalenterissa oli tilaa. Toivottavasti huomenna käyntini jää salaiseksi.

Tulin kotiin ruokakaupan kautta. Ostin sinappijauhetta, etikkaa ja öljyä. Teen viikonloppuna hyvää kaalisalaattia. Laitan ohjeen julki, pitäisi olla aivan mahtavan hyvää ;-)

Poika oli onneksi tehnyt lumityöt jotta pääsin autolla pihaan. Aura oli tehnyt ison lumivallin pihatiellemme. Ajotiet ovat nyt aivan kauheassa kunnossa: aivan kuin kyntöpellolla ajelisi.

Hain vielä illalla lähikampaajalta shampoota. Poika on nyt saunassa ja minä menen sinne vuorostani. Huomenna on kolme työkohdetta tiedossa ja sitten alkaa ihana viikonloppu.

Päivän onnistumiset:

1. Pojalla oli hyvä työharjoittelupäivä

2. Kaalisalaatin ainekset valmiina

3. Lumityöt oli tehty valmiiksi