Heräsin aamulla kymmenen jälkeen kun hesalainen kollegani soitti. Juttelimme melkein tunnin raivausasioista ja sovimme että perustamamme yhdistyksen paperit tulevat minulle. Lähetän ne sitten patentti- ja rekisterihallitukseen. Sovimme myös alustavasti tapaamisen Helsinkiin huhtikuun alkupäiville.

Latasin taas astianpesukoneen: kun puuhastelee ruokaa, niin tiskiä tulee yllättävän paljon. Tein makkarasoppaa ison kattilallisen ja poika kehui sitä. Nyt on jääkaapissa ruokaa muutamaksi päiväksi: sekä soppaa että eilistä lasagnea. Ja lisäksi kaalisalaattia sekä sinappia.

Pojan kanssa katselin eilisen Uutisvuodon ja sitten aloimme siivoamaan. Poika imuroi yläkerran ja minä alakerran. Moppasin myös ja pyyhin pölyt molemmista kerroksista. Työhön kului aikaa vain reilu tunti meiltä molemmilta. Nyt on mukavaa kun on siistiä.

Laitoin pesukoneeseen kaikki löytämäni siivousrätit, pyyhkeet ja mopit. Harmitti kun kone jäi vajaaksi, mutta en tohdi laittaa sekaan vaatteita tai muuta tavallista pestävää.

Illalla olin facebookissa ja sain uusia vinkkejä yritykseni sivuston uudistamiseksi. Näyttää siltä että koko paketti menee uusiksi. Toisaalta hyvä, koska jatkossa voisin päivittää sivut itse. On tässä väkertämistä.

Tulostelin huomiseksi ja ylihuomiseksi laskut asiakkaille. Huomenna on vain viiden tunnin työpäivä. Poika on menossa koululle kahdeksaksi ja minulla alkaa työpäivä vasta klo 13.00.

Päivän onnistumiset:

1. Talo on nyt siivottu

2. Koko päivä ilman meikkejä: eli räytymispäivä

3. Soitin ex-poikakaverille ja hän lupasi tulla puutalkoisiin