Aamulla heräsin jo kymmenen maissa ja olin Hervannassa poliisimuseolla klo 12.00. Museo oli ihan mielenkiintoinen ja sinne oli ilmainen sisäänpääsy.

1267908391_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tulin kotiin ruokakaupan kautta ja laitoin ruuaksi lihamakaronilaatikkoa oikein ison satsin. Sitä sitten pojan kanssa syötiin. Tein pikaimuroinnin ja lämmitin uunin. Sitten lähdin Kaukajärven vaparille lentopallopeliä seuraamaan. Tytär saapui paikalle myös. Joimme kahvit kahviossa, ostin meille molemmille arvat ja maksoin tingityn sisäänpääsyni. Peli oli hyvä ja ottelun selostaja vielä parempi. Mesto voitti!

Tytär sai kyydin minulta kotiinsa ja koukkasimme vielä ruokakaupan kautta. Kaukajärven Valintatalo on nykyään auki klo 22.00 asti. Tampereella kuulemma joku Siwa alkaa olemaan auki 24 hoo.

Illalla taas kului aikaa Facebookissa. Ihan koukuttavaa se touhu, mutta mukavaa. Katselin illalla Camilla Plumin leipomisohjelmaa ja innostui leivänteosta. Jospa huomenna tekisin kotileipää. Onko teillä jollakin leipäjuurta kotona? Onko sen säilyttäminen vaikeaa?

Päivän onnistumiset:

1. Kiva museoreissu

2. Lentopallomatsi oli tasainen ja jännittävä

3. Kaverini soitti ja pyysi kylään huomenna