Lähdin aamulla bussilla kaupunkiin jo kymmenen maissa. Kuusi tuntia raivausta uuden asiakkaan luona. Vaatteista lähti kierrätykseen noin 70 % ja lisäksi muuta tavaraa meni roskiin sekä kierrätykseen. Sekä minä että asiakas olimme tyytyväisiä. Asiakkaan tytär tuli myös paikalle ja ihmetteli kuinka paljon olimme saaneet aikaiseksi.

Kävelin Armonkalliolta Tammelaan yh-hallituksen kokoukseen. Onneksi tarjolla oli teetä, leipiä, keksejä, hedelmiä ja juustoja. Olin tosi nälkäinen: päivän syömiset siihen mennessä oli vain yksi leipä, juotava joghurtti ja puoli pulloa energiajuomaa. Kokous oli hyvä ja saimme sovittua monta asiaa eteenpäin. Kokouksen päätteeksi katselimme nuoren lupaavan (tulevan)  elokuvaohjaajan filmin. Se oli tamperelainen versio sarjasta 24 tuntia.

Kotona olin vasta yhdeksän maissa. Tulostin laskun huomiseksi vakiasiakkaalle, laitoin pojalle iltapalaa, tarkistin sähköpostini ja facebookin. Poika kävi saunassa ja nyt minä menen sinne vuorostani.

Pojalla on edessä rankka viikko. Aamuisin on oltava koululla klo 7.00 ja sitten on bussilla ajoa kolme tuntia. Sitten työharjoitteluun joka kestää päivittäin kahdeksan tuntia.

Tytär ei ole vielä laittanut mitään viestiä, eli onko hän päässyt turvallisesti Malesiaan. Toivon että viesti tulee huomenna.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä ja tuloksekas työpäivä

2. Tapasin ex-kurssikaverini kaupungilla

3. Nyt saunaan