Heräsin aamulla taas tekstiviestiin: tytär ilmoitti että on tulossa huomenna kotiin. Lento on Helsingissä klo 12.50 ja matkaavat sitten bussilla Tampereelle. Saan varmasti huomisen työpäiväni soviteltua niin että pääsen tytärtä vastaan. Mitähän ne ihanat tuliaiset ovat?

Aamulla sitten matkasin Pispalaan ja matkalla poikkesin hakemaan avaimen Pyynikiltä. Pispalassa hommat ihan OK. Ilmoitin hinnamuutoksesta, eikä siihen kommentoitu mitenkään. Työt tehtyäni ajoin nopeasti Palomäentielle.

Söin siellä evääni ja tein sovitut hommat. Asiakkaan petivaatteet piti tuulettaa ja vaihtaa puhtaisiin muun siivouksen ohessa. Petivaatteissa oli ihan tuoksu kun ne olivat olleet ulkona pitkään.

Kun pääsin kotiin, niin innostuin vaihtamaan omat ja pojan petivaatteet myös. Tuuletuksen kera. Pesukoneessa on nyt vaihdetut petivaatteet ja kohta laitan ne kuivumaan.

1269289109_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kissa meni heti nauttimaan puhtaista ja tuuletetuista petivaatteista.

Pojalla oli ollut taas mukava työharjoittelupäivä. Työharjoittelua on enää kaksi viikkoa. Ensi viikolla poika kysyy kesätyöpaikkaa harjoittelupaikasta. Toivottavasti onnistaa!

Päivän onnistumiset:

1. Mukava ja sujuva työpäivä

2. Tyttäreltä tuli viesti Malesiasta

3. Ihana mennä nukkumaan puhtoisiin petivaatteisiin