Heti aamulla soitti asiakas. Minun piti mennä hänen luokseen raivaamaan illalla. Asiakas valitti ettei ole nukkunut viime yönä ollenkaan eikä jaksaisi illalla osallistua raivaukseen: voiko perua? Sanoi että asia on OK. Olin jo tulostanut hänelle 12 tunnin laskun ja laitoin sen sitten postiin.

Toinen peruutus tuli myös: huominen ikkunanpesu peruuntui. Uusi asiakas oli saanut töistä vapaata ja ilmoitti pesevänsä ikkunat itse. Se sopi myös. Sovittiin että ottaa yhteyttä myöhemmin jos on tarvetta.

Vein pojan taas työharjoitteluun työmatkallani. Poika kysyy huomenna kesätyöpaikkaa harjoittelupaikastaan. Toivottavasti onnistaa!

Minulla oli kaksi työkohdetta tänään: Ruotula ja Messukylä. Molemmat ihan OK. Messukylässä tein extrahommia: pyyhin pölyt kukista ja kristallivalaisimesta. Saa nähdä huomaako asiakas näitä juttuja?

Tulin kotiin ja tein kattilallisen nakkisoppaa. Tytär tuli käymään ja keitettiin kahvit. Kun poika saapui kotiin, oli soppakin valmiina. Tyttären kanssa katselin tallennetun Onnen potkuja elokuvan. Poika vei siskonsa illalla Kaukajärvelle. Minä tulostelin laskuja ja hinnankorotuksen ilmoituksia asiakkaille.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava työpäivä

2. Kiva ilta lasteni kanssa

3. Planeetta oli vastannut, mutta kysyn tarkennuksia huomenna