Tänään oli kolme kolmen tunnin työkohdetta. Siihen matkat päälle, niin työpäiväksi tuli noin 12 tuntia. Selkä on nyt kuin yhtä puuta ja haukotukset venyttävät naamaa.

Eka kohde oli mukava vakiasiakas ja siellä oli tietysti vastassa perheen ihana koira. Taas sain taputella ja silitellä sitä oikein kunnolla. Omaa koiraa tuli taas ikävä. Töiden jälkeen kävin kotona syömässä ja siinä välissä ehti kissamme syliini kehräämään.

Toinen työmaa oli Armonkalliolla ja raivaus jatkui siellä. Vein tavaraa roskiin ja kellariin. Asiakkaalle jäi muutama pahvilaatikko papereita setvittäviksi. Palaan kohteeseen keskiviikona. Silloin tulee yrittäjäkaverini katsastamaan olisiko myynnissä hänelle sopivaa tavaraa vintage-liikkeeseen.

Kolmas paikka oli se "salasiivous" yllätysjuhlia varten. Perheen emäntä oli kertonut miehellensä että yllätyssiivous on se synttärilahja. Eihän siivousta voi tehdä kenenkään huomaamatta! Toki siivouksen jälkeen on siistimpää ja kodin tuoksukin on erilainen.

Olin kotona vasta klo 20.30 ja tein itselleni hyvät leivät. Maksoin alvit, tsekkasin sähköpostit ja facebookin. Niin ja kirjoitin blogini. Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

Anteeksi etten ole teidän blogeissa vieraillut vähään aikaan. Aika vaan hukkuu jonnekin.Yritän tehdä (ja teen) viikonloppuna vierailuja Teidän blogeihin.

Päivän onnistumiset:

1. Töitä on todella riittävästi

2. Armonkalliolta löytyi ilmainen parkkipaikka

3. Huomenna saa nukkua pitkään