Lähdin aamulla pojan kanssa samalla bussilla töihin. Minä kävelin rauhallisesti pysäkille ja poika juoksi koko matkan. Molemmat ehdittiin hyvin linja-auton kyytiin.

Työpäivä venyi kuudeksi tunniksi. Tavaraa vietiin kellariin odottamaan Viron matkaa ja minä vielä mapitin asiakkaan laskuja ja tiliotteita. Roskiin meni tavaraa myös. Asiakas sai postissa mainoksen siivousfirmalta joka kauppasi varastojen ja komeroiden järjestelyä. Liikeideani saa näköjään kannatusta.

Kotimatkalla kävin Sokoksella ruokaostoksilla. Kassalla oli nuoria poikia pakkaamassa kasseja. Kassojen jälkeen on pakkauspöydät käytössä ja niissä olikin ruuhkaa. Asiakkaat pakkasivat jo pakatut kassit uudelleen. Poikia ei oltu opastettu kunnolla: painavat ostokset kassin pohjalle ja kevyet päälle. No, parhaansa he kyllä yrittivät!

Olin kotona ennen poikaa ja siistin lumiauran jättämän vallin. Siinä olikin hommaa: suurin lumipaakku oli noin sohvapöydän kokoinen. Sitä oli vaikea liikutella. Lähdin kaverini luokse iltakahville kun sain väylän pihasta vapaaksi.

Päivän onnistumiset:

1. Lisää tilauksia

2. Kiva tavata kaveria kahvittelun merkeissä

3. Taas Facebookissa löytyi lisää kavereita, jopa yksi ihana koirakin