Poika sai taas minulta kyydin työharjoittelupaikkaansa. Pojalla ei ole ikinä mikään kiire aamuisin. Jos bussin lähtöön on aikaa viisi minuuttia, niin hän saattaa vasta alkaa aamupalan tekoon. Siinä vaiheessa minä jo saan melkein slaakin.

Tänään muuten oli taas pienimuotoinen rytmihäiriö. Onneksi se kesti vain noin 30 minuuttia. Olen mielestäni ollut ihan rennosti tänään. Oli vain kaksi työkohdetta, yhteensä kuusi tuntia. Ensin Peltolammilla rivitalolla ja sitten keskustassa kerrostalossa pari tuntia.

Tulostin illalla yritykseni tiliotteen helmikuulta. Tilillä on taas rahaa ihan kiitettävästi. Tilanne paranee varmaan kevään aikana. Ainakin uskon niin!

Poika pyysi harjoittelusta vapaata maanantaiksi. Silloin on haettava koululta ajopaperit ja harjoiteltava bussikuskin kirjallisiin. Kirjallisiin on myös varattava aika.

Tytär on lähdössä sunnuntaina Malesiaan yliopiston matkaryhmän kanssa. Ottaa minulta lainaksi matkalaukun. Piti viedä se jo tänään, mutta sillä ei ole kiire. Viimeistään lauantaina laukku pakataan.

Päivän onnistumiset:

1. Rahatilanne on parantunut

2. Poika on tyytyväinen harjoitteluunsa

3. Viikonloppua kohti mennään