Kipurajalla ollaan siis taloudellisesti. Nyt eletään ihan kädestä suuhun. En ymmärrä miten tämä tilanne on muodostunut. No, nyt alkuvuodesta on kyllä tullut mainoskuluja, korotin yel-maksua, maksoin ennakkoveroja jne. Siinäpä se. Mutta tästä huolimatta olo on aika virkeä ja suhtaudun tulevaisuuteen positiivisesti!

Aamulla olin Kaukajärvellä ja siellä asiakas jo odotteli minua vauvan kanssa. Olin hieman etuajassa ja sain hommat tehtyä aikataulussa. Ilmoitin tulevasta hinnakorotuksesta ja se ei aiheuttanut mitään negatiivista kommenttia. Päinvastoin.

Hain Mäkkäristä ruokaa ja söin ne seuraavassa kohteessa. Asiakkaan keskuspölyimuri ei toiminut: imu oli ihan tehotonta. Soitin asiakkaalle ja jätin viestin vastaajaan. Kun imuri ei ollut käytössä, niin käytin Swiffer-liinoja.

Päivän päätteeksi menin Viking Linen toimistolle kokoukseen. Tilasin yrityksen maksuttoman asiakaskortin jolla saa alennuksia ja etuuksia. Toukokuulla lähdemme tämän järjestön keralla Tallinnaan. Kysyn mukaani siskoani ja kaveriani. Kokous oli hyvä ja pääsin kotimatkalle klo 19.00. Poikkesin tyttären asunnolle: laitoin postit pöydälle ja kastelin kukat.

Poika on lähdössä huomenna Helsinkiin. Saa ajaa koulutusajoa pääkaupungissa ja sama homma toistuu torstaina. Hänellä on aikainen aamuherätys, koska koululla on oltava aamulla klo 7.30.

Päivän onnistumiset:

1. Asiakas vastasi siivoustarvekyselyyni

2. Uusi tarjouspyyntö sähköpostissa

3. Ex-koulukaverini otti yhteyttä Facebookissa