Hain Aamulehden laatikosta yhdeksän maissa. Siellä oli kirjelappu: voisitko tuoda tikkaat pihaamme, nyt on tullut varaus lainauksesta. Kyseessä on siis omakotiyhdistyksen tikkaat jotka ovat olleet minulla pihassa varmaan viisi vuotta. Jo toista vuotta tikkaiden lainausta on hoitanut naapurini, mutta ei ole silti hakenut tikkaita omaan pihaansa. Kukaan ei halunnut niitä lainata vuonna 2009. Nyt tikkaat ovat lumihangen alla ja minä en todellakaan ala niitä sieltä kaivamaan. Lumi on kovaa kuin betoni. Saa nähdä ollaanko minuun huomenna yhteydessä? Muutenkin kuin kirjelapulla.

Aamulla olin Nattarissa vakipaikassa. Jällen perheen koira oli sekoamispisteessä kun näki minut. Siis niin innoissaan. Tervehtii varmasti kaikkia ihmisiä samalla lailla. Hommat OK ja sitten kävin kotona syömässä.

Ajelin Armonkalliolle ja sain autoni ilmaiseen parkkiin. Se on jo saavutus tuolla alueella! Tein asiakkaan kanssa raivausta kolme tuntia. Sovimme seuraavan käynnin ensi tiistaille.

Ostin Koskikeskuksen leluliikkestä lahjan huomiselle synttärisankarille ja liitin hänet BR-lelukaupan jäseneksi. Lapsi saa jatkossa aina ilmaisen lahjan syntymäpäiväkseen. Jäsenyys ei maksa mitään ja alennuksia saa aika hyvin. Tapasin kaupassa kurssikaverini ja vaihdoimme kuulumiset.

Kotimatkalla kävin Lidlissä ja Valintatalossa ruokaostoksilla. Nyt on jääkaappi ja pakastin pullollaan ruokaa ja ruokatarvikkeita. Illalla katselin pojan kanssa eilisen FlashForward jakson. Poika oli hakenut pitsan itselleen kotimatkalla.

Päivän onnistumiset:

1. Ihan just menen saunaan

2. Kiva lahja ostettu ja vielä alennuksella

3. Huomenna nukun pitkään ja laitan kännykän äänettömälle