Puhelin soi aamulla klo 8.00. Uusi asiakas toivoi ikkunanpesua ennen pääsiäistä. Halusi myös saunan pesua ja normaalia siivousta. Ilmoitin unenpöppyräisenä että ajat ovat täynnä. Löysin sitten siivousajan ensi viikon keskiviikolle ja kyseessä on vain ikkunanpesu. Kuinkahan onnistuu? Kelloja siirretään viikonloppuna ja pimeä tulee aikaisemmin.

Poika pääsi taas kyydilläni töihin ja minä olin aikaisessa Messukylässä. Ennen lähtöä tein taikinajuuren valmiiksi. Kissat olivat vastassa ja siivous sujui hyvin. Lämmitin ruokani asiakkaan mikrossa ja sain sitten pestä sen. Ruokani todella räjähti uunissa ja sitä siivoa saikin putsata.

Toinen kohde kaupungissa oli OK. Ilmoitin hinnankorotuksesta ja se meni hyvin. Tein työt ja lähdin kolmanteen kohteeseen Armonkalliolle. Raivausta kesti kolme tuntia ja se oli hauskaa. Nauroimme asiakkaan kanssa meidän molempien jutuille ihan vedet silmissä. Annoin asiakkaalle kyydin keskustaan lähtiessäni.

1269552531_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kotona tein leipätaikinan valmiiksi. Taikinan kohotus ½ tuntia ja sitten pellille ja taas kohotus ½ tuntia. Sitten paisto tunnin verran. Tuoksu on hyvä, mutta en ole vielä maistanut paistosta.

Päivän onnistumiset:

1. Kutsu terveystarkastukseen

2. Kaksi uutta työtilausta

3. Melkein viikonloppu