Olen ollut erittäin touhukas tänään, en tiedä mistä se johtuu. No, aamulla tein pojalle aamupalan ja eväät valmiiksi. Sitten lähdimme yhdessä hakemaan seuran pikkubussia lähikadulta.

Kotona vielä lisäsin eväisiin vesipullon ja toivottelin hyvää matkaa. Poika laittoi viestiä että olivat päässeet hyvin perille Laihialle. Paluumatka sujui yhtä hyvin. Minulla oli riisipuuro valmiina kun poika tuli kotiin.

Tänään tein tehoraivausta täällä kotona. Vein UFF:lle kuusi kassillista vaatteita, kolme kassia jätepaperia keräykseen ja yhden kassin pahveja kierrätykseen. Lisäksi kassillinen lasitölkkejä sekä niiden metallikansia meni keräyspisteeseen. Huh, huh!

1266182359_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa satsi jonka lähdin autolla viemään. Jätepaperit, vaatteet, pahvit, metallit ja lasit. Auto tuli aika täyteen jätteistä ;-)

Tämän touhun lisäksi tein lumitöitä: nyt pihassamme on polut talolle, varastolle ja talon taakse. Puhdistin orapihlaja-aitaa lumesta: se oli jo ihan maata vasten lumen painosta. Hain myös lisää polttopuita pihavarastosta. Pesin pyykkiä, lämmitin takan ja pyyhin pölyjä. Laiska se töitään luettelee, mutta tulihan nyt työt mainittua.

Päivän onnistumiset:

1. Lapseni ovat matkanneet tänään turvallisesti

2. Tein todella ison raivauksen kotona

3. Kotona on nyt siistimpää