Tuskailen vieläkin noiden ajopäiväkirjojen kanssa. Aion kyllä valvoa ja tehdä ne loppuun tänään. Siskoni soitti ja ilmoitti että vuoden 2009 ajokilometrit sekä päivärahat olisi pitänyt ilmoittaa verottajalle tammikuun loppuun mennessä. Eipä ole taas kirjanpitäjäni ilmoitellut mitään! Soitan aamulla verottajalle ja pyydän armoa. Harkitsen vakavasti uuden kirjanpitäjän palkkaamista.

Aamulla lähdin Peltolammille, tein töitä neljä tuntia ja jätin laskun pöydälle. Sitten kiirehdin Tiiliruukinkadulle. Asiakas tuli kotiin vasta saavuttuani. Kertoi että olin meinannut ajaa hänen autonsa kylkeen Viinikan liikenneympyrässä. Onneksi en osunut!

Vein kaksi kirjaa lainaksi asiakkaalleni Pyynikille. Sitten koohotin Tampellan alueelle. Asiakas oli työmatkalla ja sain näin perjantain työn tehtyä etukäteen. Mies tulee kotiinsa myöhään torstaina ja olisin herätellyt hänet aikaisin perjantaina. Saa nyt nukkua rauhassa matkaväsymyksensä pois.

Kotona olin vasta kahdeksan jälkeen. Koira oli tietysti pissannut lattialle. Käytin sen aamulla kahteen kertaan pihalla, mutta tuloksena oli vain kaksi kakkaa. Ehdin tankkaamaan autoni täyteen ja samalla vuodatin kurjuuttani Teboililla. Ihanaa kun saa puhua toisten yrittäjien kanssa.

Päivän onnistumiset:

1. Onneksi siskoni soitti minulle ja kertoi määräajasta

2. Tampellan alueella löytyi parkkipaikka hyvin

3. Ajopäiväkirjassa menossa joulukuu 09