Jo pari kertaa olen kuullut radiossa kehotusta mennä sivulle tekosyy.fi. Tänään sitten kävin tuossa osoitteessa ja osallistuin kilpailuun. Toivottavasti voitan matkalahjakortin!

Aamulla heräsin jo kahdeksan aikaan kun kissa piti meteliä. Se rapisutteli (tahallaan) lattialla ollutta paperipussia. Käskin kissan lopettamaan rapistelun ja siitähän se vain innostui. Oli pakko nousta. Lämmitin aamulla uunin ja poltin siinä samalla sen paperipussin.

Poikaa sai herätellä kouluun. Meni herättyään suihkuun ja oli siellä melkein tunnin. Minulla meni hermo: lähdin työmaalle ja siinä jäi uunipeltikin auki. Lämmitin illalla uunin uudestaan kun eka lämmitys meni harakoille.

Olin uuden asiakkaan luona (ex-työkaverini siskolla) ja siellä aikaa kului kaksi tuntia. Ennen käyntiäni oli kyllä selvästi siivottu ;-) Sovittiin että menen keväällä sitten pesemään ikkunat. Mukava ja puhelias asiakas!

Matkalla seuraavaan kohteeseen poikkesin kirjanpitäjän luona. Sain allekirjoitukset ja leimat tyttären papereihin. Valittelin yritykseni huonoa rahatilannetta, mutta kirjanpitäjä ei tuumannut siihen mitään. Illalla kun tulin kotiin, niin siellä odottelikin tilitoimistolta tullut lasku. Tilinpäätös 300 euroa.

Meillä oli illalla sähköt poikki hetken aikaa. Olikin outoa olla ilman sähköä. Onneksi uunissa oli tuli ja suunnittelimme jo nälkäisinä makkaranpaistoa. Katkos kesti alle puolituntia, joten elämä palautui sitten normaaliksi ;-)

Sain viestin facebook / koulukaveriltani. Viestitti että poikani voisi kysellä hänen firmastaan harjoittelupaikkaa. Yhteyttä kuljetuspäällikköön ja terveisiä toimitusjohtajalta. Nyt peukut pystyyn pojan puolesta! Reenan pojan kanssa vielä illalla puhelua.

Päivän onnistumiset:

1. Omalääkäri soitti ja uusi lähetteen

2. Mukava uusi asiakas

3. Tuplasti lämmitetty uuni hohkaa hyvin lämpöä