Poika lähti aamulla aikaisin koululle. Oli tehnyt yhden opettajansa kanssa opinnäytetyötään. Hyvä niin. Minä heräsin klo 8.30 ja olin päivän ainoalla työmaalla klo 10-13. Perheen koira sai ylimääräisiä hellittelyjä: kerroin sille koiramme poismenosta. Perheen tytär tuli kotiin ennen lähtöäni ja juttelimme hetken aikaa koirista.

Kotona katselin pojan kanssa eilisen FlashForward jakson. Sitten menin kissan kanssa päikkäreille. Juuri kun vaivuin horrokseen, niin siskoni soitti. Siinä meni päikkärit mönkään. Mutta meillä oli ihan mukava juttutuokio siskoni kanssa.

Menin tyttäreni luokse illalla ja tarkoitus oli poistaa niitä tapetteja. Hommat jäi tekemättä. Joimme kahvia ja katselimme telkkaria. Samalla jutustelimme monista asioista. Ihan kivaa! Nyt pitää vielä selvittää asioita verottajan kanssa: tyttäreltä vaaditaan takaisin opintotukia. Vaikka firmani ei ole hänelle (äänettömälle yhtiömiehelle) mitään maksanut. Maanantaina soitto veroneuvontaan. Tästäkään ei kirjanpitäjäni ole puhunut puolta sanaa.

Lapseni ovat menossa huomenna mummonsa (isänsä äidin) 80-vuotissynttäreille. Poika saa autoni lainaksi ja saavat matkustaa sillä Epilään. Minä olen menossa huomenna elokuviin katsomaan Up in the Air elokuvaa. Ehkä tytärkin tulee mukaan. Tapahtuma on yh-yhdistyksen järjestämä ja liput on jo varattu.

Päivän onnistumiset:

1. Kokonaisuudessaan hyvä päivä

2. Päätin että en huolestu tulevista murheista

3. Sovin naapurin kanssa alustavasti muuttosiivouksesta