Tänään maksoin eläkemaksuni ja ennakkoveroni. Yritykseni tilille jäi rahaa noin 600 euroa. Koskaan ennen ei ole rahatilanteeni ollut näin tiukilla. Kokemus tämäkin! Rahaa pitäisi olla tulossa lisää tällä viikolla, mikäli asiakkaat maksavat ajallaan. Loppuviikosta pitäisi siirtää rahaa omalle tilille asuntolainan maksua varten. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Aamulla lähdin Pispalaan ja sitä ennen auto oli lämmityksessä pari tuntia. Aamulla pakkasta oli 17 astetta, mutta tuuli oli tyyntynyt. Pispalan jälkeen menin Tiiliruukinkadulle. Perheen poika liittyi Facebook kaverikseni muutamassa sekunnissa. Ehdin vain kysyä onko hän siellä ja ilmoitin että itse olen. Klik, klik ja asia oli selvä.

Kävin tutustumassa uuteen raivauskohteeseen. Paikalla oli mukava rouva ja hänen tytär. Tunnin verran juttelimme ja suunnittelimme raivausta. Sovittiin nyt heti kolme käyntikertaa. Hienoa!

Poika oli vienyt paperit työharjoittelupaikkaan ja työt alkavat huomenna klo 10.30. Poika oli tehnyt myös lumityöt ennen kotiin paluutani.

Kotimatkalla kävin ruokakaupassa ja tankkasin autoni Teboililla. Illalla sitten maksoin laskuja ja onneksi myös tulostelin parille asiakkaalle saatavia.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi hyvä asiakas

2. Rästilaskut on maksettu

3. Viikon työsaldo näyttää hyvältä