Päivällä lähdin työkohteeseen yksin. Ei lähtenyt poika eikä tytär mukaan. Onneksi! Saivat välttää kauhean siivouskohteen, lapsiparat.

Asunto oli todella törkyisessä kunnossa, varsinkin kylpyhuone. Vessanpönttöä ei oltu varmaan koskaan pesty. Eikä se pesemällä puhtaaksi tullutkaan: en minä sentään ihmeitä osaa tehdä. Pönttö menee varmaan vaihtoon ja samoin asunnon muovimatot. Ihan siistiä jälkeä kyllä sain aikaan imuroinnilla ja moppauksella. Kylpyhuone ihan tiptop, paitsi se pönttö. Tahranpoistoaineella sain tahrat ovista ja ovipielistä pois.

Matkasin kotiin kovan päänsäryn kanssa. Otin buranaa finnrexin kera. Noin vartissa olo koheni kummasti. Tein pojalle ja itselleni Havajinpataa. Annos pitäisi riittää neljälle, mutta kyllä me kaksistaan sen söimme. Minulle yksi kolmasosa ja pojalle loput.

Serkkuni soitti jo aamulla ja ilmoitti että tulee meille vaimonsa kanssa huomenna klo 12.00. Soitin siskoilleni ja he saapuvat kylään myös. Vielä on siivous ja raivaus tekemättä, mutta onhan tässä aikaa. Teen huomenna juustotankoja, Sunnuntai Mixeillä muffineja ja keksejä. Suvun nuorimmalle ostin Muumikeksejä.

Niin, tänään tuli lumet katolta. Koko lapellinen juuri siihen kellarinluukun päälle. Sekä minä että poika olemme tehneet tänään lumitöitä. Saatiin sentään kulkuväylä aikaan.

Päivän onnistumiset:

1. Työkohteessa näki todellakin työnsä jäljet

2. Päänsärky meni nopeasti ohi

3. Pieneen yösiivoukseen on aikaa