Heräsin klo 10.00 ja huomasin että poika ei ollut lähtenyt kouluun. Huhuilin häntä ja vastaus oli että menisi vasta ruokatunnin jälkeen koululle. Lähti sitten koululle klo 12.00.

Minä lämmitin uunin ja lähdin työmaalle klo 14.00. Tänään oli töitä vain kaksi tuntia. Tämä viikko on ollut ihan katastrofaalisen niukka viikko. Täytyy vaan uskoa parempaan tulevaisuuteen! Illalla jaoin vanhoja mainoksia Kangasalle ja toivon että sieltä tulee muutama yhteydenotto.

Kaverini soitti ja kyseli ex-miehensä suihkupulloa. Pullolla saa siis kasteltua irroitettavaa tapettia. Pullo on tyttärelläni lainassa ja remontti on pitkittynyt. Kaverini tuumasi että hän ottaa pullon itselleen ensi viikolla. No, nyt kiirehdimme tyttären remonttia. Pidän kyllä kaveriani aika itsekkäänä: ex-mies "saa" lainata hänelle työkaluja ja varmaan tehdäkin sen remontin. Jos pullo ei ole kallis, niin minä ostan sellaisen. Sitä voi varmaan hyödyntää myös siivouksessa.

Niin, kuulin tänään radiossa infoa ICE-lyhenteestä. Tallensin heti kännykkääni kaksi ICE-numeroa: tyttären ja pojan. Jos minä joudun onnettomuuteen, niin heiltä saa minusta tarkemmat tiedot. Lapsilleni on vielä lisättävä minun numeroni.

Päivän onnistumiset:

1. Pyöräilin kuntopyörällä noin 20 minuuttia

2. Mainoksia on jaettu Kangasalle

3. Mukavat puhelu siskoni kanssa