Heräsin jo klo 9.00. Näin pahoja unia ja se oli varmaan syynä aikaiseen heräämiseen. Herätin pojan ennen kahtatoista ja lähdin hänen kyydillä kaupunkiin. Tytär otettiin matkalla mukaan. Minä menin elokuviin ja lapset mummonsa synttäreille.

Elokuvatapahtumaan oli saapunut viisi rivijäsentä. Lisäksi minä ja yhdistyksemme taloudenhoitaja. Ostin seitsemän lippua: 64 euroa tuli hinnaksi. Kävin mukavien naisten kanssa kahvilla läheisessä kahvilassa. Elokuva oli ihan hyvä ja kyllä George Clooneytä jaksoi katsella koko rahan edestä. 

Kotiin pääsin taas lasteni kyydillä. Tytär oli pakottanut veljensä Koskikeskukseen ostoksille. Eivät kyllä kait mitään ostaneet, mutta tytär sai shoppailla. Eli etsiä ja kokeilla vaatteita. Poika oli ihan kyllästynyt kun minä saavuin paikalle. Halusi jo kotiin. Mutta ei päässyt. Tapasimme kaverini elokuvateatteri Atlaksen aulassa. Hän toi sukulaispoikiaan elokuviin. Kävimme jäätelöllä (ainoastaan kaverini söi jäätelöä) ja juttelimme kuulumisia.

Kotimatkalla tytär jätettiin Kaukajärvelle ja sain häneltä sen suihkupullon ja muuta maalausremontissa tarvittavaa tarviketta kyytiin. Vein ne kaverilleni enkä jäänyt vieraaksi.

Huomenna lapseni ovat lähdössä Laihialle. Poika on pikkubussin kyytimiehenä ja tytär kavereineen menevät pelaamaan lentopalloa. Pojan kanssa haetaan bussi aamulla urheiluseuran mieheltä.

Päivän onnistumiset:

1. Tyttären kanssa riita saatiin sovittua nopeasti huumorilla

2. Poika oli illalla jo paremmalla päällä

3. Tein to do listan huomiseksi