Poika herätti minut aamulla kun oli lähdössä koululle. Toivottelin hyvää matkaa ja jatkoin sitten vielä unia. Tytär oli laittanut veljelleen tekstarin ja kysellyt oliko veli saanut kommentteja uusista vaatteista. Luokkakaverit eivät kuulemma olleet tunnistaneet poikaa ;-)

Työpäiväni alkoi vasta klo 13.00 Hervannassa. Vakiasiakkaan luona vakihommat. Mukavat jutustelut tuli taas puhuttua. Matkalla seuraavaan kohteeseen sain puhelun toiselta vakiasiakkaalta. Hän halusi lopettaa viikkosiivouksen, koska heille on tullut avioero. Mies jää asumaan kahdeksan lapsen kanssa omakotitaloon kun lasten äiti muuttaa pois. Mies lupasi ottaa yhteyttä myöhemmin ja lupasi suositella minua tuttavilleen. Menen vielä torstaina siivoamaan: vien laskun ja luovutan avaimen.

Päivän toisessa kohteessa juotiin ensin asiakkaan ja hänen miehensä kanssa hyvät pullakahvit. Asiakkaallani oli nimpparit. Suunnittelimme raivauksen etenemistä ja lupasin viedä asiakkaalle keskiviikkona pari asiaa koskevaa kirjaa lainaksi. Nainen suunnittelee myös miehellensä yllätysjuhlia synttäreiksi. Menen synttäriviikolla kaksi kertaa siivoamaan.

Päivän päätteeksi nappasin tyttäreni kaupungista kyytiin ja menimme tyttären luokse kahville ruokakaupan kautta koukaten. Juuri ne raivauskirjat sain tyttäreltä takaisin. Olivat olleet pitkään lainassa. Luin niitä illalla ja innostuin siivoamaan kylpyhuonetta ja vessaa.

Tilasin kaksi kirjaa jotka opastavat nopeaan siivoukseen. Ovat englanninkielisiä, mutta uskon että saan niistä tolkkua. Ja onhan kaksi asiakastani kääntäjiä, saan heiltä varmasti apuja.

Päivän onnistumiset:

1. Sain sovittua tapaturmavakuutukseni kolmeen erään

2. Mukavat kahvittelut tänään kaksi kertaa

3. Poika on turvallisesti perillä Rovaniemellä