Tänään etsin pojan ajokorttipaperia varmaan kolme tuntia. Kaikki paperipinot tuli käytyä läpi, samoin jo muovikasseissa olleet jätepaperit. Lopulta paperi löytyi olohuoneen pöydältä paperipinosta. Löysin myös kauan kadoksissa olleen ruuvivääntimen laturin. Nyt on sitten se ruuviväännin vielä kadoksissa ;-)

Ehdin jo soittamaan pojan opettajalle, tarkoituksena pyytää uusi asiapaperi. Onneksi opettaja oli koulutuksessa ja laittoi tekstarin että soittaa myöhemmin. Soitti sitten. Paperin kopiota ei sitten tarvinnut pyytää, mutta muuten oli kiva jutella mukavan opettajan kanssa. Yrittävät yhdessä löytää pojalle sitä harjoittelupaikkaa tällä viikolla. Muutenkin juteltiin pojan koulunkäynnistä: enimmäkseen kaikki OK.

Poika menee huomenna ajokorttilääkäriin (suosittelin Eurolääkäriä), vie hakemuksen poliisilaitokselle ja käy parturissa. Keskiviikkona sitten koululle.

Soitin ex-työkaverilleni ja onnittelin 70 vee synttäreiden johdosta. Ei sitten pyytänyt minua kahville. Harmi! Ehdimme kyllä juttelemaan monet kuulumiset puhelimessa.

Aamulla meillä kävi nokisutari. Tein hänelle lumihankeen väylän jotta pääsi tikkaille. Menin vielä ulos tarkkailemaan hänen katolla liikkumista. Jos putoaisi, niin olisin valmiina hälyttämään apua. Kaikki meni hyvin. Sutari puhdisti uunin tuhkaluukun oikein imurin kanssa: sitä ei ole ennen noin tarkasti tehty.

Koira oli yöllä kakannut kurat lattialle ja poika siivosi ne. Koira ei ole syönyt ruokaansa kokonaan. Jos syömättömyys ja kuratauti jatkuu, niin on pakko viedä koira lopetettavaksi. Kerroin asiasta lapsilleni ja soitin myös siskolleni. Ihan pakosta tulee jo nyt kyyneleet silmiin.

Päivän onnistumiset:

1. Ajopäiväkirja ja matkalaskut lähetetty kirjanpitäjälle

2. Pojan kouluasiat OK

3. Nyt menen saunaan