Työpäivä alkoi vasta klo 13.00. Aamulla soi ovikello ja siellä sähkölaitoksen mies tiedusteli saako pihakoivustamme sahata muutaman oksan pois sähköjohdon tieltä. Annoin luvan. Sahasi sitten oksia taloon tulevan ilmajohdon läheltä pois. Luulin että vievät oksatkin pois, mutta tuolla hangessa ne oksat vielä makaavat.

Soitin verotoimistoon ja kyselin sitä ajokilometrien kirjauspykälää. Ensimmäinen virkailija totesi että omaa ajoa on oltava se 51 prosenttia. Tivasin että nyt kyseessä on kommandiittiyhtiö. Virkailija antoi uuden numeron mihin soittaa. Siellä toinen virkailija lupasi tutkia asiaa ja soittaa sitten minulle. Parin tunnin päästä tuli soitto. Virkailija oli kysynyt asiaa vanhemmalta virkailijalta ja tulos oli se ettei kommandiittiyhtiössä päde tuo 51 %:n pykälä. Eli kilometreille ei ole ylärajaa eikä omaa ajoa tarvitse olla yli puolet vuoden ajoista.

Työt sujuivat tänään hyvin. Ensin Hervannassa pari tuntia ja sitten Pyynikillä kolme tuntia. Ehdotin Pyynikin raivausasiakkalle minivaraston vuokraamista. Tavaramäärää ei saa millään mahtumaan asuntoon järkevästi. Toki sain tänäänkin vietyä keräyspisteeseen jätepaperia ja pahveja.

Kotimatkalla kävin Koivistonkylän uudessa Prismassa. Se on ollut vasta viikon auki ja aikaisemmin siinä kiinteistössä oli Euromarket. Toistaiseksi tässä kaupassa on mukava asioida, koska monetkaan eivät ole sitä vielä hoksanneet. Asiakkaita on vähän ja ostokset saa tehtyä nopeasti.

Päivän onnistumiset:

1. Jätin molemmille asiakkaille laskut

2. Uusi tarjouspyyntö sähköpostissa

3. Tytär jo korjasi exeleitä ja yritti opettaa minulle puhelimessa kikkoja