Taas sain nukkua pitkään. Koira oli kakannut yöllä matolle: onneksi kovat kiekaleet ja ne oli helppo siivota. Join aamuteen lohipiirakan kera. Aamulehtikin oli taas ilmestynyt. Hienoa.

Katselin taas ihan liikaa telkkaria. 101 dalmantialaista oli mukava perheleffa. Katsoin myös ravitsemusterapeutti Gillian McKeithin katsauksen kahteentoista huonoon ruokavalioon. Onneksi minulla ei ole niitä kaikkia huonoja tapoja ;-)

Ruuaksi tein perunoita ja nakkeja. Valmistuivat nopeasti höyrykattilassa. Tuo kattila on kyllä ehdoton. Jouluna kypsensin siinä sekä perunat että lämmitin laatikot. Kattila on perintö äidiltäni.

Ajopäiväkirjassa olen jo maaliskuun puolivälissä. Tähän mennessä on vasta kuusi puolipäivärahaa tiedossa. Nyt olen sen verran viisastunut että jatkossa kyllä ihan varmasti kirjoitan puhtaaksi ajopäiväkirjan kuukausittain.

Treffikokelas soitti. Kyseli että jos tapaisimme loppiaisena. Hakisi minut Suodenniemelle syömään ja toisi takaisin. Jos siis kiinnostaa? Puhuin taas ympäripyöreitä ja valittelin kiireitä. En kyllä aio lähteä melkein tuntemattoman kotiin koko päiväksi.

Olin illalla saunassa ja siitä tulikin hyvä olo. Poika kehui samaa oloa. Saunassa oli lämpöä yli sata astetta. Koira odottelee nyt vielä ruokaansa ja sitten se on ulkoilutettava nopeasti. Huomenna on touhuttava kotihommia: pyykinpesua, siivousta ja järjestelyä. Niin ja jatkettava sitä ajopäiväkirjan tekoa.

Päivän onnistumiset:

1. Ihana viettää vapaapäivää

2. Saunassa tuli fressiolo

3. Ajopäiväkirjan kirjoitus etenee