Vakuutusyhtiön mies kävi meillä tänään. Olikin oikein mukava ja asiallinen nuorimies. Nyt vastuuvakuutukseni on kunnossa, kotivakuutus ja autovakuutus ajantasalla. Yel-vakuutus siirtyy taas takaisin If:n vakuutuksiin syksyllä. Soitin Tapiolaan ja pienensin yel-vakuutukseni määrää. Verottaja lähetti ennakkoverolaput. Ne ovat ihan liian pienet ja nekin on muutettava.

Pojalla oli tänään vapaapäivä ja sitten nukkui ihan iltapäivään asti. Poika on ihan huoleton, vaikka työharjoittelu alkaa viikolla kuusi. Ei ole tietoakaan harjoittelupaikasta. Taas täytyy äidin ärähtää ja kenties jelpata. Katselimme yhdessä eilen tallennettua sarjaa ja söimme luomuperunoita, -porkkanoita ja nakkeja. Ruokavalio on mennyt aika yksipuoliseksi, mutta helpoksi.

Illalla tein reissun ruokakauppaan bussilla. Ostin Sokokselta leipää, leikkeleitä, maitoa ja jäämerensalaattia. Tätä salaattia myydään kalatiskillä irtomyynnissä. Monesti juuri ne valmispakkaukset ovat hyllystä loppuneet.

Kävin myös luontaistuoteosastolla kysymässä onko Chili Burn poistumassa valikoimista. Vastaava myyjä ei ollut kuullutkaan Iltalehden kohujutusta. Soitti maahantuojalle ja sai tietää jutun taustat. Kohujutun naiselle oli määrätty estrogeenilääkettä ja samaan aikaan hän aloitti chili burn tablettien käytön. Oireiden ilmaannuttua lopetti lääkityksen sekä chili burnsin käytön. Lääkärin mielestä maksa-arvojen kohoaminen johtui chili burnsistä eikä hänen määräämästään lääkkeestä. Nainen sai lääkekuurin ja parani sillä. Tapauksesta on aikaa yli vuosi eikä mitään kantelua ole tehty. Tuotetta myydään 14 maassa ja tämä on ensimmäinen "riskiuutinen". Tuotetta voi kuulemma käyttää edelleen huoletta.

Päivän onnistumiset:

1. Vakuutukset on nyt kunnossa

2. Ajopäiväkirjassa enää marras- joulukuu kirjaamatta

3. Jäämerensalaattia jääkaapissa iso rasia