Tänään kävin tyttäreni kanssa Ideaparkissa. Tytär oli käynyt aamulla saunassa ja nukkui sitten saunan jälkeen pommiin. Hänen piti olla lentopallomatsissa tulosruutua hoitamassa, mutta myöhästyi pelistä klo 15.00.

Lähdimme sitten ostoksille. Poika ei halunnut lähteä mukaan, joten otin hänen jalastaan pahvimallin vanhaan tapaan mukaan. Eli piirretään pahville jalan koko ja sitä voi sitten sovitella kenkiin. Tytärtä vähän hävetti tämä minun pahvimalli, mutta huumorilla siitäkin selvittiin.

Ideaparkissa ehdimme olemaan ennen sulkemisaikaa vain tunnin verran. Mutta shoppailimme ahkerasti: pojalle löytyi talvitakki, kahdet farkut, kaksi hupparia,  kolme t-paitaa, kahdet kengät, pipo, kaulahuivi ja villapohjalliset kenkiin. Summa noin 300 euroa. Yhdet kengät ja farkut menevät vaihtoon, muut ostokset olivat OK.

Poika oli todella mielissään uusista vaatteistaan. Olisin minäkin jos joku kävisi puolestani ostoksilla ;-) Poika sai pitää muotiesityksen kotona minulle ja siskollensa. Oli niin uuden näköinen etten olisi tunnistanut häntä Hämeenkadulla. Uudet vaatteet pakattiin mukaan Rovaniemen reissulle. Laukkuun pakattiin myös eväitä (banaaneja, rusinoita, mehuja, karkkia ja  hapankorppuja). Lisäksi kirja ja DVD.

Tyttären kanssa kävimme kaverillani kahvilla Toijalassa. Ideaparkista oli sinne aika lyhyt ajomatka. Joimme hyvät pullakahvit ja tutustuimme amerikkalaistyyliseen taloon. Talo on hieno ja iso. Ympäristössä on metsää ja pihassa on uima-allas sekä lampi.

Päivän onnistumiset:

1. Kivat shoppailut tyttären kanssa ja poika oli tyytyväinen ostoksiin

2. Mukava nähdä kaverini uusi talo

3. Päivän ruoka oli talonpojanmunakas