Päivällä sain soiton ekalta asiakkaalta: ihmetteli että olinko unohtanut tulla hänen luokseen. Ilmoitin että tulen sovitusti tunnin päästä. Ja niin meninkin. Sain asiakkaalta uusimman Hymy-lehden omaksi.

Matkasin kohti Pyynikkiä vakiasiakkaan luokse. Poikkesin Pyynikin näkötornille munkkikahville. Paikalla oli yllättävän paljon porukkaa: kahvila oli miltei täynnä. Asiakkaani eteisessä oli paljon postia: ovat olleet Lapissa jo pari viikkoa. Raivasin saunaa: kaksi kassillista tuli jätepaperia ja yksi kassi lasitavaraa kierrätykseen. Lisäksi kaksi pahvilaatikkoa. Imuroin koko asunnon ja siivosin vessan sekä pesuhuoneen. Työaika kolme tuntia.

Illalla poikkesin vielä tyttären luona. Siirsimme sängyn makuuhuoneesta olohuoneeseen, pois maalauksen alta. Vein tyttärelle lainaksi keittiöjakkaran ja tytär allekirjoitti yritykseni sopimuspaperin. Siihen on vielä saatava kaksi todistajaa.

Huomenna on oltava yhteydessä Nordeaan. Joulukuun tiliote on sekalainen: tilitapahtumat eivät ole oikeassa järjestyksessä. Soitin tänään Turtolan Mustaan Pörssiin ja kyselin ostetun tehosekoittajan vaihtoa. Lupasivat soitella minulle, mutta soittoa ei ole kuulunut.

Päivän onnistumiset:

1. Pakkanen on hellittänyt

2. Mukava taas ajella autolla pitkästä aikaa

3. Tytär oli tilannut meille luomua yliopiston piiristä