Pakkanen on lauhtunut noin kymmeneen asteeseen. Soitin tyttärelle ja olin jo valmis viemään hänelle lainaksi keittiöjakkaraani. Tytär oli menossa kaverinsa kanssa elokuviin, joten kyläily peruuntui. Täytyy muistaa huomenna ottaa se jakkara mukaan. Samalla vien tehosekoittimen Mustaan Pörssiin ja saan toivottavasti sen vaihdettua toiseen väriin.

Olen kirjoitellut sitä ajopäiväkirjaa jo toukokuun alkuun asti. Kova homma: ajokilometrit googlen karttapalvelusta, tiedot omasta kalenterista ja osoitteet laskutusohjelmasta. Täyttä kärsimystä ja silmät ovat jo ihan soikeena ruutuun tuijotuksesta. Nyt ihan varmasti teen jatkossa tallennukset kuukausittain!

Ruokana oli tänään samaa kuin eilen: perunoita ja nakkeja höyrytettynä. Helppoa ja maistuvaa! Piti pestä pyykkiä, mutta päivä hurahti ilman kotihommia. Pojan sain kyllä lumitöihin: se vaati kyllä minulta hieman ärhentelyä. Poika meni nyt ajoissa nukkumaan. Hieno juttu.

Treffikokelas oli laittanut sähköpostia: melkein samat asiat kun eilen jutteli puhelimessa. Nyt laitoin hänelle viestin että en valitettavasti ehdi treffailemaan. Saa nähdä kuinka kommentoi?

Sain kutsun Helsinkiin, Herttoniemeen. Kollega kutsui kylään ja sinne on tulossa myös nainen joka tekee työkseen raivauksia Hollannissa. Taidan matkata siis sunnuntaina Helsinkiin. Matkan kustannukset saan varmaan yritykseni kokous- ja neuvottelukuluihin.

Päivän onnistumiset:

1. Päivä kului kotona mukavasti

2. Taas opin exeliä lisää

3. Tiedossa reissu Hesaan