Aamulla kello herätti jo kahdeksalta ja olin bussin kyydissä 9.25. Koiraa käytin aamulla kahteen kertaan ulkona: ensin pissalla ja sitten kakalla. Hyvä kun koira osasi pyytää kakalle.

Ekassa kohteessa oli perheen äiti taas paikalla: hänellä sairasloma vaan jatkuu. Joimme yhdessä kahvit ja juttelimme monista asioista. Matkasin bussilla kaupunkiin vakipaikkaani ja siellä oli kotona perheen isä ja poika. Ja perheen koira joka inhoaa pölyimuria. Koira hyökkäsi kaksi kertaa puremaan pölyimurin suulaketta. Hassu koira!

Kävelin seuraavaan kohteeseen ja olin ajoissa paikalla. Taas mukavat juttelut asiakkaan kanssa. Seuraava käynti kuukauden päästä tuli sovittua. Sitten matkasin seurakuntien talolle punnitukseen. Painoni oli aika huima. Ei sentään alkanut kasilla, mutta aika lähellä oli. Painoindekseni mukaan minulla on merkittävä ylipaino. Ilmoitin pudottavani ainakin kuusi kiloa ja silloin painoindeksini tulisi olemaan lievä lihavuus (punnitus on toukokuulla). Nyt punnituksessa on käynyt tällä viikolla jo 400 ihmistä täällä Tampereella.

Tapasin tyttäreni kaupungilla ja kävimme yhdessä kahvilla Sokoksella. Kaverini soitti ja kysyi vanhaa kuntopyörää (isäni vanha retro 70-luvulta) lainaksi äidillensä. Lupasin lainaksi ja kaverini ex-mies hakee sen huomenna tai ylihuomenna.

Päivän onnistumiset:

1. Työpäivä sujui hyvin bussien matkassa

2. Kiva kahvittelu tyttären kanssa

3. Mukavat jutustelut pojan kanssa illalla kotona