Heräsin klo 8.00 ja poika nousi vasta yhdeksältä, eli myöhästyi koulusta. Matkasin Messukylään. Perheen isä peruutti juuri pihasta pois kun minä saavuin paikalle. Työt ihan OK.

Siirryin Messukylässä seuraavaan kohteeseen ja kissat odottelivat minua siellä. Olivat saunalla piilossa ja nauttivat siellä lattialämmityksestä. Molemmat kissat tulivat kunnolla tervehtimään: nuorempi kissakin on jo tottunut minuun hyvin. Lämmitin mikrossa pinaattikeittoa ja söin sen keitetyn kananmunan kera.

Matkasin kaupunkiin kosmetologille. Oli hierontaa, naamiota ja vaikka mitä extraa naamalle. Hyvä hoito ja iho on nyt todella pehmyt. Seuraava käynti helmikuulla. Eihän minulla ole tähän hemmotteluun varaa, mutta menköön.

Kotona söin siskonmakkarasopan lopun ja poika oli syönyt kiusauksen lopun. Ainakaan ruokaa ei ole heitetty menemään ;-) Join vielä teetä kun katselin Pokka pitää sarjaa. Chili Burnsia olen nauttinut päivittäin. Mitään dramaattista ei ole tapahtunut.

Illalla oli netissä pari tuntia. Luin sähköpostit ja päivitin blogini. Tulostin myös muutaman reseptin. Helpot leivät ja nopea pitsataikina Sirpalta ja sämpyläohje Hannalta. Jos vain aika riittää niin teen näitä viikonloppuna.

Päivän onnistumiset:

1. Onnistunutta ihonhoitoa

2. Laskut kahdelle asiakkaalle

3. Nyt on melkein viikonloppu