Poika oli tänään koululla infotilaisuudessa. Ainoa tieto minkä minä sain häneltä nyhdettyä Rovaniemen matkasta oli se että mukaan on otettava lämmintä vaatetta. Huomenna koululla on avoimien ovien päivä klo 9.00 alkaen. Patistin jo poikaa nukkumaan. Poika oli tänään luokkakavereidensa kanssa Megazonessa pelaamassa.

Tytär tuli illalla käymään. Nukkui olohuoneen sohvalla muutaman tunnin. Patistelin häntä heräämään ja lähtemään kotiinsa. Lähtee nyt 23.36 Paunulla kotiinsa ja kaverini on bussissa kuskina.

Niin, aamulla olin Nattarissa kolme tuntia hommissa. Sain taas hälytykset pois päältä onnistuneesti. Perheen koira on aivan mahtavan kiva. Sitä sai taas silitellä ja paijata. Siivouksen jälkeen menin naapuriin kahville, kun soittivat ja pyysivät kylään.

Ovat myyneet omakotitalonsa ja muuttavat kerrostaloon. Tilasivat minulta muuttosiivouksen helmikuulle. Juttelimme melkein kaksi tuntia. Harmittaa kun mukavat naapurit muuttavat pois. Täytyy vain toivoa että saan yhtä mukavat tilalle.

Kotona tein tehosiivouksen: imurointi, moppaus ja pölyjenpyyhintä. Pussiton imuri täyttyi jo puolivälissä ja se kertoo paljon likaisuudesta. Imuri toimii tosi hyvin aina kun sen suodattimet puhdistaa.

Siskoni oli onnistunut jättämään avaimensa lukitun auton sisään. Matkasi nyt illalla Tampereelta Hämeenkyröön pikavuorolla. Minä menen tyttären kanssa huomenna "murtautumaan" hänen autoonsa ja ajamme sen sitten Hämeenkyröön. Auton ovet voivat aueta myös väärillä avaimilla, siihen luotetaan.

Päivän onnistumiset:

1. Kivat kahvittelut naapurissa

2. Alakerta on siivottu kunnolla

3. Huomenna saa nukkua pitkään