Aamulla ei huvittanut mikään. Poika oli onneksi lähtenyt kouluun ajoissa. Käytin koiran pihalla ja laitoin autoni lämpiämään. Pakkasta oli vain 12 astetta. Olin ekassa työkohteessa vartin myöhässä, mutta se ei haitannut yhtään.

Pispalan kohteen jälkeen lähdin kohti Amuria ja kävin syömässä kanakeiton Amurin Helmessä. Sitten uuden asiakkaan luokse. Hän odotteli minua kerrostalon pihamaalla ja sain ajaa autoni heidän toiselle autopaikalle. Raivasin keittiön kaappeja ja roskiin lähti neljä muovikassillista tavaraa. Tilaa tuli hyvin. Asiakkaan mies tuli kotiin ennen lähtöäni ja ehdimme juttelemaan vaikka mitä.Minulle olisi tarjottu ruokaakin, mutta kieltäydyin.

Kotimatkalla kävin Lidlissä ruokaostoksilla. Lämmitin pojalle ja itselleni palat pakastepitsaa. Poika kertoi että hän on lähdössä ensi viikoksi Rovaniemelle luokkansa ja muiden logistiikka-alan luokkien kanssa. Harjoittelevat siellä liukkaan kelin ajoa jne. Perjantaina on asiasta infotilaisuus.

Soitin siskolleni ja kysyin häntä mukaani Hyvinvoinnin ja jaksamisen seminaariin. Kouluttajina Ritva Enäkoski ja Marco Bjurström. Tilaisuus on 11.2 Tampereen kylpylässä. Lippu 40 euroa kuluineen.

Päivän onnistumiset:

1. Mukavat asiakkaat tänään

2. Laskuja on tulosteltu hyvä määrä

3. Pakkanen on lauhtunut