1263417406_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt minulla on uusi näyttöruutu käytössä. Olen tosi mielissäni kun nyt työpöydällä on tilaa ja silmätkin saavat levätä. Ihminen voi näköjään olla onnellinen pienistäkin asioista!

Aamulla olin Järvensivulla vakipaikassani. Ehdin jo aloittamaan hommat kun perheen äiti tuli paikalle. Oli sairaslomalla selästään, mutta kuulemma kaiken takana oli työuupumus. Joimme yhdessä teetä ja juttelimme Antti Heikkilästä ja ruokavalioista.

Kiirehdin Tiiliruukinkadulle kauheassa nälässä. Söin mukana olleita manteleita, pähkinöitä ja rusinoita energiajuoman kera. Kotona sain sitten nälän tyydytettyä sopalla. Tänään nautin vain kaksi kapselia Chili Burnsia.

Nukuin ihan pikkuiset päikkärit tietokoneen näytön asennuksen jälkeen. Sitten matkasin tyttären luokse hakemaan luomua. Nauroimme ihan vääränä kun tytär kertoi eilisestä hakureissustaan. Oli tehnyt kaksi bussimatkaa ja matkalla hajosi matkalaukusta kantokahva. Tytär oli ostanut vihannesten lisäksi ryynejä, siemeniä ja pähkinöitä. Nyt minulla on sokeria (Mascobado), porkkanoita, perunaa, sipulia, erilaisia jauhoja ja kaurahiutaleita aika suuret määrät varastossa.

Päivän onnistumiset:

1. Litteä näyttö on superia

2. Mukavat juttelut tänään lasteni kanssa

3. Ruokatarvikkeita on reilusti kotona