Huomenna menen punnitukseen ja saan tietää painoni. Kotivaaka ei ole toiminut aikoihin. Jos saan painoa putoamaan, niin siitä hyötyvät Nepalin ihmiset. Toukokuussa on sitten seuraava punnitus.

Facebook ei toiminut eilen olenkaan, mutta tänään se toimi hyvin. Lisäsin sivulle kuvani ja katsoin kaveritilanteen. Minulla on nyt 10 kaveria ja niistä kaksi on asiakkaitani.

Tänään olin Ruotulassa ja Olkahisissa töissä. Ekassa kohteessa oli pöydällä lappu: voisitko pestä laattalattioiden saumat? Lapun vieressä oli Sinin saumaharja. Joo, talossa on noin 100 neliöö laattalattioita. Tee se homma siinä normisiivouksen ohessa. Lisäksi laatoitetut alueet olivat ilman lattiakaivoa. Pese vähällä vedellä, tai konttaa ja kuivaa. Mielestäni saumaharja on tarkoitettu pesutilojen lattioiden pesuun: liotus, harjaus ja huuhtelu runsaalla vedellä. No, pesin ainakin ne likasimmat paikat.

Olkahisissa oli kaksi kissaa vastassa. Toinen jutteli koko ajan. Kerroin sille meidän kissasta ja lauleskelin vähän. Kotimatkalla hain itselleni pitsan. Söin siitä vain puolet ja toinen puolikas on huominen eväs.

Huomenna taidan taas matkata bussilla työmaille. Nyt on pakkasta 22 astetta ja luultavasti sama peli jatkuu huomenna. Autoni ei pidä pakkasesta: tänään kuului vaikka mitä sirinää ajaessa.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi asiakastilaus

2. Laskuja sai taas tulostella

3. Pitsa oli hyvää pitkästä aikaa