Nukuin yhteentoista asti. Laitoin pyykkikoneen pesemään ja aamupalan valmistumaan. No, aamupalana oli vain teetä ja yksi leipä.

Tein piirakan. Sen piti olla mustikkaa, mutta olinkin ottanut sulamaan mustaherukoita. Onnistui silti hyvin! Siskoni tuli iltapäivällä kyläilemään tyttärentyttärensä kanssa. Tälle nuorelle neidille ei meinannut mikään tarjottava kelvata. Söi keksiä, riisipuuroa ja piirakkaa osittain. Leikimme yhdessä pupulla ja nallella.

Tytär tuli illalla käymään ja sai syödä riisipuuroa. Kävimme yhdessä kaverillani kahvilla. Paikalla oli myös kaverini ex-mies. Sain molemmilta allekirjoitukset yhtiösopimuksen muutosilmoitukseen. Ilmoitus on jo postissa. Kaverini ihmetteli että olenko laihtunut? Ehkä Chili Burn toimii?

Tulostelin huomisille asiakkaille laskuja. Tilitilanne ei ole hyvä, mutta paniikkiin ei ole vielä aihetta. Ilmoittauduin eilen Kotitoriin palveluntuottajaksi. Katsotaan antaako se lisää asiakkaita?

Ajopäiväkirjaa en saanut tänään eteenpäin. Laitoin tyttärelle exelit tutkittavaksi, eli saako ne tulostettua kunnolla. Tein sentään pesuaineista inventaarion, mutta se pitää vielä kirjoittaa puhtaaksi.

Päivän onnistumiset:

1. Pojan nimppareilla oli tarjolla piirakkaa

2. Kivat vierailut kotona ja kylässä

3. Paperiasiat menee eteenpäin ihan pakolla