1262894692_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kissa istuu taas kaverinani tietokoneen vierellä. Jos laitamme otsat yhteen, niin kissa puskee oikein kunnolla. Juttelen sille mukavia ja kissa kehrää. Mukava otus! Saan kyllä hätistellä sitä pois näppikseltä.

Aamulla lähdin bussilla Messukylään. Asiakasperheen isä nukkui vielä kun saavuin heille. Kaksi nuorinta lasta oli kyllä hereillä ja pelasivat pleikkarilla. Isän herättyä he lähtivät varmaan tarhareissulle. Tein työt ja jatkoin matkaa kävellen Messukylän toiseen kohteeseen. Matkalla hain Essolta höyrymakkaran evääksi.

Kissat odottivat minua seuraavassa kohteessa. Kaikki OK ja työtkin tuli tehtyä hyvin. Kiirehdin kolmanteen kohteeseen. Kävelin Jankan alueelle ja sain sitten odotella bussia vartin verran.

Kolmas kohde meni ihan rutiinilla ja kotimatkalle pääsin kävelemään puoli viiden maissa. Lunta satoi, mutta muuten oli mukava keli. Pakkanen oli lauhtunut aamun kahdestakymmenestä kolmeentoista.

Poika oli jo kotona ja eka koulupäivä oli sujunut hyvin. Paistoin meille patongit. Kirjoittelin ajopäiväkirjaa elokuun alkuun asti. Huomenna Tampellan alueelle ja Leinolaan. Illalla (tai siis yöllä) on treffit likkakavereitteni kanssa. Olemme menossa ravintola Armakseen katsomaan Jean S:ää.

Päivän onnistumiset:

1. Reipasta ulkoilua työpäivän ohessa

2. Pakkanen on lauhtunut

3. Ajopäiväkirjassa alkaa jo elokuu