Tänään olin kaupungilla ja taas bussin matkassa. Oma auto on umpijäässä pihalla. Maanantaina se on pakko sulatella taas työmatkaa varten. Kaupunkireissussa kävin ensin erään yhdistyksen hallituksen kokouksessa. Kiva kokous ja hyvät tarjottavat. Suunnittelimme tulevaa ohjelmaa keväälle: elokuvailta, kevätkokous, tutustumiskäynti poliisimuseoon ja retki Tallinnaan.

Samalla reissulla hain apteekista verenpainelääkkeeni ja taas viimetipassa: oli enää yksi pilleri jäljellä. Eilen aamulla oli pitkästä aikaa rytmihäiriö, mutta onneksi se kesti alle puoli tuntia. Ennen kotimatkaa hain vielä Sokokselta jauhelihaa ja pääsen tekemään huomenna kaalipataa. Yritän myös aikaansaada sämpylät. Sämpyläni eivät yleensä onnistu, mutta nyt kokeilen tehdä ne konevoimin.

Serkkupoika soitti tänään. Olemme tavanneet viimeksi vuonna 2003 vanhempieni hautajaisissa. Serkkua nauratti kun kerroin että olemme siskoni kanssa suunnitelleet kyläilyä pääkaupunkiseudulle jo kolme vuotta. Serkkuni asuu Kauniaisissa ja yksi täti Lohjalla. Nyt sovimme että serkku tulee vaimonsa kanssa (ovat tyttäreni kummeja) meille kylään parin viikon sisään. Minä pyydän siskoni silloin meille ja saamme pitää pienimuotoisen sukukokouksen.

Päivän onnistumiset:

1. Ajopäiväkirjaa kirjoittamatta enää 6 viikkoa

2. Tänään ulkoilua tunnin verran

3. Mukava yhteydenotto serkkupojalta