1264880384_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa asiakkaalta joululahjaksi saamani amaryllis. Meinasin jo heittää sen pois kun kukka oli kuihtumassa. Siskoni neuvosta leikkasin kuihtuneet kukat pois ja kukka innostui vielä pusertamaan monta kukkaa esiin. Paras amaryllis mikä minulla on ikinä ollut.

Aamulla sain tekstarin siskoltani. Oli löytänyt autonsa vara-avaimet kotoaan ja oli tulossa hakemaan autoaan toisen siskomme kanssa. Minun ei siis tarvinnut lähteä tyttären kanssa murtautumaan autoon. Iltapäivällä koko konkkaronkka (molemmat siskoni, toisen tytär ja tyttären tytär) tuli meille kahville. Siskoni toi mukanaan erittäin hyvää suklaa-vadelmakakkua. Pakko pyytää resepti!

Päivällä tein pojalle ja itselleni ruuaksi hyvin simppeliä ruokaa: höyrytettyjä perunoita ja paistettuja kalapuikkoja. Kyllä niitä nälkäänsä söi. Katselimme yhdessä tallennetun FlashForwardin jakson.

Pesin koneellisen pyykkiä ja nyt vielä illalla laitan toisen koneellisen pyörimään. Pojalle on oltava Rovaniemen reissulle paljon vaatteita mukana. Huomenna menemme vielä ostoksille: uudet talvikengät, hammasharja ja eväitä.

Päivä on kulunut ihan hujauksessa. Piti tehdä ajopäiväkirja loppuun, mutta se jäi ajatuksen asteelle. Jospa huomenna tsemppaisin.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava kahvittelu sukulaisten kanssa

2. Nukuin pitkään ja saman teen huomenna

3. Kohti saunaa nyt