Sain eilen ilmoituksen isokokoisesta kirjeestä ja menin sitä tänään hakemaan asiamiespostista. Ilmoitin samalla että maksan monivetokimppani rästit ja uusin lottoni. Sain käteeni kirjekuoren ja siinä oli rahaa noin 300 euroa. Olimme voittaneet kimpassa noin 8000 euroa! Kimppaan kuuluu 15 henkilöä erikokoisilla osuuksilla. Isokokoisessa kirjeessä oli litran temospullo: lahja lehtitilauksen johdosta. Kävin vielä lähikaupassa ja sain sieltä lahjaksi leivontamixin.

Matkasin kaupunkiin vakiasiakkaan luokse. Perheen koira nukkui sängyssä ja tuli tervehtimään vasta kun olin ollut jo tunnin paikalla. Ilmeisesti sen päiväunet olivat juuri kesken kun saavuin paikalle. Ennen lähtöä ehdin vielä tavata perheen isän ja pojan.

Sitten Teiskontielle vakipaikkaan. Kauheassa nälässä oli pakko ostaa hot dog Marjon grilliltä. Asiakkaan luona siivous sujui juttelun ohessa. Olin vartin yliaikaa kun juttua vaan riitti. Asiakas on oikein puhelias eläkeläismies.

Kotona tein pojalle ja itselleni pyttipannua. Ja söin sitä aivan liikaa. Tulostelin huomiseksi laskuja ja pelasin pasianssia. Hemmetti kun taas löysin koneelta tuon unohtuneen pasianssin. Nyt olen siihen taas ihan koukussa.

Huomenna matkaan töihin bussilla, samat reissut kuin kaksi viikkoa sitten. Pakkasta on taas reilusti: nyt mittarissa on kahdeksantoista astetta.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava veikkausvoitto

2. Päivä sujui hyvin

3. Saunaan ihan just kohta