Viime yönä saavuin kotiin vasta kolmen maissa. Poika oli jo nukkumassa ja hyvä niin. Ulkoilutin vielä koiran ennen nukkumaan menoa. Tänään heräsin vasta klo 13.00.

Armaassa oli ihan kiva meno eilen ja Jean S esiintyi hyvin. Ravintolassa oli erittäin hyvä palvelu, siitä pisteitä 10. Täytyy kyllä todeta että ravintola Armas on enimmäkseen nuorten paikka. Oli meitä vanhojakin siellä, mutta aika pieni määrä. Nuoret juhlivat oikein maltillisesti: ainoat känniläiset jotka näin, olivat noin 40-vuotiaat naiset. Kaatuivat juomiensa kanssa keskelle tanssilattiaa.

Tänään kävin tyttären kanssa ostoksilla. Pakkasta oli iltapäivällä vielä 18 astetta ja autoa saikin lämmitellä jonkun aikaa. Olimme Mustan Pörssin ovella viiden jälkeen ja saimme todeta että liike oli suljettu viideltä. Tytär saa nyt itse hoitaa tehosekoittajan vaihdon. Annoin hänelle kuitin ja itse sen välineen. Teimme sitten ruokaostoksia Citymarketissa.

Huomenna olen lähdössä Helsinkiin. Toivottavasti junat pysyvät aikataulussa. Ja toivottavasti minä löydän hyvin perille Herttoniemeen: ensin metrolla ja sitten bussilla. Yksi tärkeä asia bussiin noustessa on se että on itse oikealla puolella katua ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Tein hyvää hedelmäsalaattia ison kulhollisen

2. Kivat juttelut tyttären kanssa

3. Sauna taas odottelee löylyttelijää