Nyt olen naamakirjassa ja se on aika kivaa. Kutsuin jo monta kaveria mukaan ja muutama ehti vastaamaan pikaisesti. Tuli sitten kutsuttua asiakkaita mukaan myös. No, voivathan he myös kieltäytyä. Tytär auttoi kirjautumisessa ja laittoi samalla ajopäiväkirjan exelit osittain kuntoon. Minun piti ne viimeistellä, mutta en jaksanut.

Heräsin jo yhdeksän aikaan vaikka olisin voinut nukkua pidempään. Tein ruuaksi kaalipataa ja siitä tulikin aika sössöä. Piti viipaloida kaali, porkkanat ja sipulit, mutta niistä tulikin raastetta. Koneessa oli väärä terä. Pata oli silti hyvää ja kypsyikin nopeasti.

Tein myös teeleipäsiä sämpyläjauhopussin ohjeella. Ne oli hyviä ja ne tulikin jo syötyä. Tytär tuli käymään ja myöhemmin illalla myös kaverini. Juttelimme raha-asioista ja yrittäjyydestä.

Poika käytti tänään ekaa kertaa joululahjaksi saamaansa partakonetta. Nyt on amisviikset (teiniviikset) ajettu pois. Poika oli juuri saunassa ja minä menen sinne vuorostani. Tytär matkasi bussilla kotiinsa.

Niin, kotihommia en ole tehnyt tänään juuri mitään. Lämmitin uunin ja nyt täällä onkin liian lämmintä. Pakkanen on lauhtunut kymmeneen asteeseen ja hyvä niin. Siivoukset ja raivaukset saavat odottaa.

Päivän onnistumiset:

1. Kirjautuminen Face Bookiin

2. Kaveri kävi kylässä

3. Saunaan menossa