Olen nyt menettänyt kolme vakiasiakasta kuukauden sisään. Tänään ilmoitti yksi asiakas että nyt oli viimeinen siivouskerta. Mies muuttaa palvelutaloon perjantaina. Oli kaatunut viikonloppuna kotonaan aika pahasti ja naama sinersi aika komeasti.

Yhdellä asiakkaalla oli vesivahinko joulukuulla ja siivoukset ovat katkolla ainakin kaksi kuukautta. Yksi ilmoitti ennen joulua että jatkossa siivoavat itse. Kukaan ei onneksi ole moittinut siivouksiani ja siitä olen tyytyväinen. Mutta nyt on haalittava lisää vakiasiakkaita. Tai näitä satunnaisia raivausasiakkaita. Yrityksen tili on aika pieninumeroinen.

Tänään olin kahdessa paikassa siivoamassa. Ekassa paikassa renkkasi taas se keskuspölyimuri. Letku on asetettava määrättyy asentoon, jotta imuri käynnistyisi. Vartin verran kirosin ja pärräsin imurin kanssa. Sitten se onneksi käynnistyi. Kävin kahvilla Teiskontien Nesteellä ennen seuraavaa paikkaa.

Toisessa paikassa olikin vastassa se vanhus joka muuttaa palvelutaloon. Juttelimme siivouksen ohessa. Etsimme kartasta hänen uuden asunnon osoitteen, söimme appelsiinit ja herkuttelimme karkeilla. Aika haikeat tunnelmat oli erotessa. Toivottelimme hyvät jatkot puolin ja toisin.

Kävin pikapikaa kotona. Ehdin syömään pojan kanssa eilistä soppaa ja vaihtamaan kuulumiset. Sitten kiirehdin erään keskusjärjestön hallituksen kokoukseen. Tarjolla oli kahvit ja käpykakkua. Kokous oli hyvä ja saimme monta asiaa eteenpäin. Minä ruinasin koekäyttöön toimistolla turhan panttina olevan näytön. Huomenna se asennetaan tietokoneelleni.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi näyttö on jo kotona

2. Kiva kokous illalla

3. Pakkasta on nyt vain kolme astetta ja luonto on kaunis