Heräsin aamulla ennen yhdeksää koiran teputusääniin. Sen kynnet rapisevat lattialla aika äänekkäästi. Koira yritti päästä sänkyni alle: siellä oli kissan kakka. Se on koiralle suurta herkkua. Älkää nyt koirattomat pyörtykö tästä tiedosta ;-) Kakkakin on jo siivottu.

No, nousin siis niin aikaisin ylös. Töllöttelin telkkaria ja ajopäiväkirjan kirjoitus ei ole vielä alkanutkaan. Pakko vaan nyt rentoutua ja loikoilla. Päivällä syötiin pojan kanssa jouluruokien rippeitä. Kinkkua on kyllä vielä aika paljon jäljellä: ehkä pakastan osan. Poika oli taas valvonut viime yön ja nukkuu tällä hetkellä. Luultavasti herää taas yökukkumaan.

Tyttäreni kanssa olin vierailulla siskoni luona Hämeenkyrössä. Poika ei jaksanut lähteä mukaan ja siitä häntä vähän moitin. Tai oikeastaan moitin aika lailla. Ajokeli oli kauhea mennen tullen. Liukkautta ja lumentuiskutusta. Oli kyllä mukava kahvittelu sukulaisten kanssa. Pohdimme aika paljon siskoni työasioita: kateelliset työkaverit (naiset) ovat syrjineet häntä. Saatiin siskoni pahaa mieltä piristymään huumorin avulla. Hyvä niin. Vein siskoni kissoille ja koiralle lahjoja. Sisko sai kahvipaketin ja vartalonkuorinta-aineen.

Illalla soitti kolleega Helsingistä. Laittaa raivausyrityksen pystyyn tammikuulla. Neuvoin häntä monissa asioissa: puhelu kesti melkein puolitoista tuntia.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva vierailu Hämeenkyrössä

2. Mukava juttutuokio yrittäjän kanssa

3. Ajomatka sujui hyvin