Illalla treffituttavuuteni soitti ja sovimme että lounastamme yhdessä itsenäisyyspäivänä. Luultavasti Plevnassa. Minä ehdotin tapaamista Suodenniemen ja Tampereen välimaastoon, mutta mies sanoi höpsis. Juttelimme lähemmäs tunnin verran lapsista, yrittäjyydestä ja elämänasenteesta. Nyt jo jännittää tuo tapaaminen.

Olin Pispalassa vakiasiakkaan luona. Hommat OK ja sain joulukortin jonka välissä oli rahaa. 20 euroa enemmän kuin vuosi sitten. Kuinka ihanat asiakkaat! Olivat olleet juuri Floridassa lomalla ja siksi hyvällä tuulella.

Koukkasin äkkiä Nekalan pyörykkäbaarin kautta ja söin ruoka-annoksen. Härmälässä olin kuusi minuuttia myöhässä. Vastassa oli perhen mies ja hän oli tullut vartavasten minua päästämään sisään. Hommat OK ja sitten menin Peltolammille hakemaan uuden asiakkaan avainta.

Sovimme työt ja aikataulut. Kolme käyntiä ennen joulua. Tiedän missä asiakas on töissä ja hän vaikutti ihan maksavalta ihmiseltä. Perheessä on myös kiva kissa.

Illalla tuli kaverini kahville jäätelön ja miesystävänsä kera. Juteltiin niitä näitä. Poika kertoi tänään ajamastaan bussireissusta. Työharjoittelu alkaa helmikuun puolessavälissä ja silloin pitää olla bussiajokortti taskussa.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva juttutuokio treffimiehen kanssa

2. Hyvä ja tasainen päivä

3. Kaveri kävi iltakahvilla miehensä kanssa