Kello herätteli yhdentoista aikaan. Pieni aamupala, Aamulehden luku ja Frasierin katselua. Sitten valmistelin itseni treffeille: meikkaus ja limonaadikuteisiin pukeutuminen.

Olin Plevnan edessä ajoissa ja odottelin miestä. Hän soitti ja kertoi tulevansa hieman myöhässä, mutta ei myöhästynyt kuin viisi minuuttia. Söimme hyvät ruuat jälkkäreiden ja kahvin kera. Juttuakin riitti melkein kolmeksi tunniksi.

En tiedä onko minussa joku vika vai olenko ylikriittinen? En pidä siitä että ruokapöydässä niistetään nenää tai kaivellaan hampaita hammastikulla. Mies ei kyllä niistänyt, mutta viisi hammastikkua kului. Ihan OK mies, mutta en tuntenut mitään kipinää. Kiva kaveriksi, mutta siinä se sitten olisi. Kyseli jatkoja ja minä tuumasin että kiirettä on. Kuinka nyt ilmoitan että tässä se sitten on. Paitsi jos jatketaan kaverilinjalla.

Kaksi kaveriani soitti ja kyseli kuinka meni treffit. Tytär tiedusteli asiaa myös. Hain tyttäreni tänne kotiin ja paistoin vohveleita. Katselimme yhdessä Linnan juhlia. Tytär otti lainaksi tehosekoittimeni ja tekee sillä sitten superfood aamiaisia.

Huomenna olen menossa Peltolammille. Ensin sovittiin että raivaan keittiön kaapit, mutta asiakas oli itse raivannut ne. Nyt pyysi tehopesua kylppäriin ja keittiöön. Minä en löydä mistään omaa saumaharjaani. Täytyy keksiä kikkakolmosia.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva tavata nettituttavuus ja ruoka oli hyvää

2. Vohvelit maistuivat illalla

3. Varmistin huomisen asiakkaan henkilöllisyyden