Vapaapyhinä tuli jo raihnainen olo. Ilmeisesti pitäisi vaan päivittäin touhuta jotakin. Tänään tuli sitten vasta tosi kipeä olo: aivan kuin uudestaan jumpan aloitus. Joka paikkaa särkee ihan sikana.

Lähdin töihin bussilla. Olin Pispalassa sovittuna aikana. Olipa suoritus nousta Pispalan portaat, mutta tulihan siinä kinkkua sulatettua. Hommat meni ihan OK. Kerroin asiakkaalle että tulossa on hinnankorotus, mutta euromäärää en kertonut.

Kaupungissa kävin Subissa leivällä ja jatkoin matkaa Messukylään. Hommat OK ja pääsin kotimatkalle klo 16.00. Kotona laitoin itselleni teetä ja leivät. Sitten katselin telkkarista Hetty ratkaisee sarjaa.

Tytär soitti ja kertoi tulevansa käymään, kyseli samalla onko mitään ruokaa tarjolla. Poika kyseli myös ruokaa. Tein lapsille pussista juustopastaa ja hyvin se kelpasi.

Lähdin tyttären kanssa vielä ex-naapurinmiehen luokse kahville. Tytär sai lainaksi tarvekaluja makuuhuoneen remppaa varten. Tapetit pitää poistaa, sitten kittaus ja maalaus.

Tulin kotiin ilman kotiavainta. Ovi lukossa ja poika saunassa. Soitin ovikelloa ainakin 10 minuuttia. Hakkasin ovea ja heitin lumipalloja pesuhuoneen ikkunaan. Vihdoin poika tuli aukaisemaan oven. Toitotin pojalle että saippuaisenakin voi pyrähtää ovelle. Tuli hieman sanomista puolin ja toisin ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Työaikataulu piti kutinsa

2. Exel toimii nyt, kiitos tyttärelle

3. Nyt saunaan