Olin aamulla Järvensivulla vakiasiakkaan luona. Paikalla oli perheen äiti ja nuorempi tytär. Molemmat sairaslomalla: tytär kuumeessa ja äiti poti selkäsärkyä. Sain joululahjan ja joimme kahvit yhdessä. Sain laittaa autoni lämmitykseen vajaaksi tunniksi. Hyvä niin. Asiakas perui uudenvuoden aaton siivouksen: seuraava kerta on sitten vasta 13.1.2010.

Matkasin Tiiliruukinkadulle vakiasiakkaan luokse. Hommat ihan OK. Perheen mies kertoi lomamatkastaan ja meni sitten nukkumaan. Perheen poikaa kiusasin tonttujen kurkkimisesta. Sovittiin että näemme seuraavan kerran aatonaattona.

Aamulla sain soiton huomiselta asiakkaalta. Kertoi että peruisi sekä joulu- että uudenvuodenviikon siivoukset. On silloin itse lomalla. Tämähän sopi hyvin: jouluviikon kiireet väheni ja sain vapaaksi uudenvuoden aaton.

Tiiliruukin jälkeen menin kosmetologini luokse kasvohoitoon. Nukahdin tietysti taas naamion aikana. Sovimme seuraavan käynnin tammikuulle. Nyt näyttää siltä että käyn kasvohoidossa kuukauden välein. Mutta sehän on vaan mukavaa, tosin aika kallista.

Kotimatkalla poikkesin kissoja hoitamaan. Taas ne odotteli minua eteisessä. Vaihdoin veden, laitoin kuivamuonaa sekä "märkäruokaa" esille sekä siivosin kissojen vessat. Käynti oli pikainen koska pakkanen vaan kiristyi. Aamulla oli 17 astetta, päivällä 15, mutta illaksi kiristyi 18 asteeseen.

Huomenna taidan hoitaa työpäiväni matkaten bussilla. Kaksi työkohdetta ja siinä välissä ruokailu Astorissa. Niin ja ne kissat vielä illalla.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvää ruokaa kotona: pakkasesta sulatettua jauhelihakeittoa

2. Poika pääsi saunaan ja minä käyn siellä myös pikaisesti

3. Lämmitystä on lisätty: uuni lämmitetty ja pattereita laitettu isommalle