Ihana vapaapäivä tänään. Kävin kaupassa juuri ennen kuutta, koska meillä ei ollut yhtään maitoa. Ostin samalla leipää ja nakkeja sekä perunasalaattia. Olivat tarjouksessa!

Siskoni soitti illalla. Oli tehnyt yrityksensä sopimukseen muutoksen: pakollinen tilintarkastus poistettiin. Suositteli samaa juttua minulle. Maksoin vaaditun 57 euroa patentti- ja verohallitukselle tänään. (Laskun tulostuksessa oli ongelma). Ensi vuonna maksu on jo 100 euroa. Nyt pitää vaan tulostaa uusi sopimus ja saada siihen tyttären allekirjoitus.

Tein illalla kalapiirakkaa (kuvassa). Pohjana oli Pirkka-valmispakastepohja. Täytteeksi tuli 500 grammaa kylmäsavulohta, tilliä, pisaratomaatteja, kermaviiliä ja muna. Mausteena vielä valkopippuria. Uunissa noin 35 minuuttia 225 asteessa Uunin alimmalla ritilällä.

1262293498_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Poikaa kyseltiin kyytimieheksi. En antanut autoa käyttöön: auto on ihan jäässä pihalla. Ja jos kaveri soittaa kerran vuodessa ja aiheena on vain halpa kyyti, niin se ei ole hyvä juttu. Lupasin että poika olisi saanut lähteä kuskiksi kaverin autolla. Mutta se ei ollut mahdollista.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvää lohipiirakkaa paistettu

2. Soitin tyttärelle ja kaikki oli OK. Oli Pirkkalassa bileissä

3. Jääkaappi on taas täynnä ruokaa