Koira pissaa yöllä keittiön lattialle, sille ei voi mitään. Ulkoilutamme koiraa monta kertaa päivässä, mutta se ei aina muista miksi ollaan pihalla. Eihän sitä pakolla saa toimittamaan tarpeitaan. Tytär juuri tänään kyseli, kuinka kauan jaksan tätä touhua. Eli onko koira kohta menossa piikille? Kerroin että toistaiseksi jaksan, koska koiralla ei ole kipuja ja muutenkin se on aika OK. Pesin taas lattian ja laitan sinne yöksi sanomalehtiä.

Päivällä oli kolme vakiasiakasta ja hommat sujuivat hyvin. Ensimmäisen asiakkaan jälkeen kävin syömässä Munkkimiehissä: tarjolla oli nakkikastiketta. Ennen kolmatta kävin leivoskahvilla Mestari Branderilla. Tytär oli kaupungilla ja nappasin hänet mukaani kotimatkalla.

Laitoin viestiä treffikokelaalle ja pyysin häneltä valokuvaa. Saa nähdä lähettääkö sellaisen? Tulostin illalla tiliotteen, laskun huomiselle asiakkaalle ja maksoin laskuja. Nyt on eka erä verorästeistä maksettu.

Poika kävi illalla viemässä siskonsa Kaukajärvelle. Tytär sai puhelun isältään: viimeksi soitto tuli keväällä. Nyt isä lupasi tulla käymään ja asentamaan tyttärensä kenkäkaapin. Kumpa lasteni isä pitäisi yhteyttä myös poikaansa. Heidän yhteydenpito on ihan nollassa.

Päivän onnistumiset:

1. Taas puhtaat lattiat

2. Kivat juttelut lasten kanssa

3. Työaikataulut tarkentuivat hyvällä mallilla